VadeVi
Xocolates Ametller i Cava per començar el cap de setmana
  • CA

Activitat de tast i maridatge de Xocolates Amatller i Caves a Cal Feru. Foto: Cal Feru

Aquest divendres 13 de Febrer a les 19:30h, Cal Feru acollirà una de les activitats més dolces de l’any per començar a celebrar el dia dels enamorats, el tast Maridatge de Xocolata Amatller i Cava.

Durant l’activitat s’explicarà l’origen i l’elaboració de la xocolata i es tastaran els diferents productes clàssics de xocolates Amatller, com també les darreres novetats que sorprendran per la seva originalitat. Aquestes xocolates es degustaran amb diferents tipus de cava i així gaudir del maridatge d’aquests dos productes de Sant Sadurní.

Xocolata Amatller, nascuda a Barcelona al 1797, és la marca més antiga de xocolaters a nivell nacional. Al 1972, la marca va ser adquirida per Xocolates Simon Coll, una empresa familiar de fabricació de xocolates des de 1840 amb seu a Sant Sadurní d’Anoia.

El taller serà impartit per Mestres xocolaters de Simon Coll i per Xavi Roig, sumiller de Cal Feru, a la sala de tast de Cal Feru. El preu del maridatge són 15 €. Per reservar una plaça es pot fer al telèfon 938 91 01 63 o al correu electrònic [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa