VadeVi
Els vins de la Conca ‘reconcareixen’ Barcelona
  • CA

Han estat dos anys d’aturada per la situació sanitària global, però ara, la Denominació d’Origen Conca de Barberà reprèn el projecte de portar els seus vins a Barcelona amb l’objectiu de presentar les últimes novetats a la capital catalana.

Enguany ‘CONCArim Barcelona’ tindrà lloc el dilluns 21 de març i serà una jornada professional -destinada al sector de l’hostaleria i la distribució, així com a prescripció i premsa especialitzada- que omplirà la Casa Capell (Rambla del Prat, 27) de propostes vinícoles i elaboradors locals entre les 16:00h i les 20:00h del vespre. Els assistents podran gaudir d’unes 70 referències de la DO Conca de Barberà, elaborades a partir de diverses varietats i cupatges, i amb una especial mirada a la ‘trepat’ com a varietat destacada i insígnia del territori.

Un cop inaugurat el showroom, l’organització conduirà un tast guiat a través de diversos vins del territori (17:00h de la tarda), amb una selecció que incorporarà noves anyades i vins que volen mostrar l’evolució del trepat a partir de les diverses aproximacions dels cellers que la treballen.

Cartell promocional del projecte ‘Concarim Barcelona’ de l’edició 2022

Les edicions prèvies a la pandèmia es van tancar amb una participació de més de 200 professionals. Atès les restriccions dels darrers temps, però amb l’objectiu de mantenir la continuïtat del ‘CONCArim’, l’any 2021 es va decidir apostar de nou per la jornada professional, adaptada a un cicle de tastos virtuals per a grups reduïts. En total, una vuitantena de participants van poder conèixer les diferents referències presentades.

Enguany, l’aposta per la presencialitat és clau, segons l’organització, no només per poder apropar-se al públic de la capital catalana i presentar l’oferta vinícola de la comarca, sinó també per consolidar la jornada com a data rellevant del sector que serveixi de punt de trobada entre cellers i professionals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa