VadeVi
Sorteig | Dia de verema amb esmorzar entre vinyes al Celler Clos Pons

Sembla que falten molts dies ara que tot just veiem com el raïm es va dibuixant al cep; però com a Vadevi som previsors i sabem que el temps passa volant, oferim ja l’oportunitat de planificar la participació d’una experiència coincidint amb el moment de la collita.

De la mà d’Ara Lleida i de la Ruta del Vi de Lleida- DO Costers del Segre, obrim concurs que permetrà gaudir d’una jornada de verema i un esmorzar entre vinyes al Celler Clos Pons (l’Albagés). La proposta inclou un energètic esmorzar tradicional per agafar forces, una matinal de verema a les vinyes, un passeig per l’interior del celler per conèixer el procés d’elaboració del vi i, si les dates ho permeten, el tast d’algun nou vi recentment elaborat.

Verema al Celler Clos Pons
Verema al Celler Clos Pons | cedida

Què cal fer per participar-hi?

1) Entrar a Instagram;

2) Buscar i seguir els perfils de la @RVlleida @aralleida i @vadevi;

3) Fer M’AGRADA al post del concurs;

4) MENCIONAR un mínim de 3 persones en els comentaris del post.

Hi ha temps de participar al concurs fins dilluns 27 de juny a les 12h del migdia.

El/a guanyador/a s’anunciarà, després d’un sorteig realitzat amb #EasyPromos, el mateix dia 27 de juny al perfil d’Instagram del Vadevi.

Exterior del celler Clos Pons, amb l’edifici il·luminat | cedida

La Ruta del Vi de Lleida – DO Costers del Segre

L’Associació Ruta del Vi de Lleida DO Costers del Segre és un organisme autònom que uneix les iniciatives dels sectors públic i privat per promocionar i potenciar el turisme enològic sostenible i de qualitat a les terres de Lleida. Uneix ajuntaments, consells comarcals, associacions, oficines de turisme, cellers, restaurants, establiments temàtics i allotjaments turístics que ofereixen una atractiva i diversa oferta turística estretament vinculada al sector vitivinícola.

Actualment, la ruta compta amb una una setantena de socis, entre els quals, vint-i-dos cellers, divuit restaurants, vuit allotjaments, cinc enoteques, i altres setze entitats i institucions que desenvolupen activitats culturals i turístiques al voltant del vi al territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa