Divendres 13 de febrer arrenca la tercera edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” que organitza el col·lectiu Cuina de l’Empordanet amb els cellers de la DO Empordà i a la qual enguany, s’hi sumen deu restaurants del col·lectiu la Cuina del Vent de l’Alt Empordà.

Es tracta d’una iniciativa on els restaurants del col·lectiu elaboren un menú especial que serveixen maridat amb els vins d’un celler de la DO Empordà. Una campanya que té com a objectiu consolidar i enfortir la relació entre cellers i restaurants, així com crear un vincle entre els dos col·lectius gastronòmics que fonamenten la riquesa de la marca Empordà en el seu conjunt.

La campanya s’allarga de febrer a juny, una època de l’any amb menor moviment turístic i gastronòmic a la zona contribuint així a mobilitzar públic local i nacional fora de temporada. En total, es duran a terme 28 sopars en preus que oscil·laran entre els 30 i els 50 euros, IVA inclòs. Les reserves es podran fer directament a cada restaurant.

El primer sopar maridat tindrà lloc divendres 13 de febrer al restaurant Roser 2 de l’Escala i oferirà un menú maridat amb els vins del celler Vinyes d’Olivardots de Capmany. El calendari de la resta d’activitats programades es pot consultar seguint aquest enllaç.

La campanya compta amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme i l’Institut Català de la Vinya i el Vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa