VadeVi
Tres propostes enoturístiques per gaudir d’aquest pont

Aquest pont, just abans que comencin les festes de Nadal, és ideal per sortir de casa i relaxar-se. Les propostes enoturístiques que hi ha arreu del país, en aquest sentit, són una manera magnífica de fer-ho. A més, també poden servir per descobrir vins nous, tastar-los i, qui sap, que acabin a les nostres taules durant els àpats nadalencs. D’entre l’enorme oferta que hi ha a Catalunya, ‘Vadevi’ ha triat tres propostes ben diferents per a aquests dies. Tot i això, recomanem a tots els nostres lectors que, si ho volen, en busquin més. Hi ha opcions per a tot i per a tothom.

Enoturisme a Albet i Noya | Albet i Noya

1 – Visita al celler Albet i Noya. El celler de Sant Pau d’Ordal ha preparat un munt d’activitats per aquests propers dies. De la inauguració de l’Hotel d’Insectes al jardí a la decoració de l’arbre de Nadal, un tast de vins i torrons a la vinya o un tast de vins i formatges vegans, aquest pont de la Puríssima veurà com el celler es converteix en un formiguer d’activitat. Propostes per a tots els públics, dels més menuts als més grans, i durant diversos dies, per adaptar-se als gustos de qualsevol.

El celler de lagravera | lagravera

2 – Visita al celler lagravera. Amb diverses modalitats d’oferta enoturística, aquest celler d’Alfarràs, al Segrià, és una altra de les recomanacions per a aquest pont. Visites guiades al celler, a les vinyes i tastos de vins diferents… una manera magnífica de descobrir els més de cent trenta anys d’història d’aquest productor de vins de Costers del Segre. Una experiència única on descobrir paisatges i sabors i endinsar-se en els detalls i els secrets de la terra, de qui la treballa i dels productes que en surten.

Les Gavarres vistes des de les vinyes del Mas Eugeni. A la dreta, la Torre Roure.

3 – Visita a Mas Eugeni. En una finca de només sis hectàrees però amb una història que es remunta a fa quatre segles, el Mas Eugeni –antigament Mas Palet de Fondils– és una finca històrica del nucli de Calonge, al Baix Empordà, i un dels dos únics cellers de la localitat adscrits a la DO Empordà. De la mà d’en Martí Darnaculleta, el propietari, la finca es pot visitar, veient les seves vinyes, les oliveres centenàries i els boscos d’alzines sureres des del peu de les Gavarres. Una visita que acaba amb un tast de vins i que no deixa ningú indiferent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa