VadeVi
La DO Montsant tanca el 20è aniversari amb una festa a la Cooperativa de Falset

La Denominació d’Origen Montsant prepara la cloenda de la celebració del seu 20è aniversari. Com a últim acte, la tercera edició dels Premis Montsant que tindrà lloc el pròxim dissabte 19 de novembre a la Cooperativa Falset Marçà. Serà una cerimònia on participaran cellers, viticultors i viticultores de l’entitat del vi, així com representants de diferents institucions i administracions del territori i agents actius del sector. La gala estarà conduïda pel presentador de ràdio i televisió Llucià Ferrer.

Premis Montsant

Els Premis Montsant reconeixen el mèrit de tots aquells que amb el seu esforç i des dels seus respectius àmbits d’actuació contribueixen a fer créixer la Denominació d’Origen. Els Premis compten amb vuit categories:

  • Premi Vinya – Viticultor
  • Premi Elaboració Impecable
  • Premi Esperit DO Montsant
  • Premi Nas Montsant
  • Premi Enoturisme
  • Premi Vinoteca – Restauració
  • Premi Coneixement
  • Premi Comunicació

Cloenda del 20è Aniversari

El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la creació de la Denominació d’Origen Montsant amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que la conformen avui en dia. En aquests 20 anys, la DO Montsant ha vist créixer el seu patrimoni vitivinícola mantenint-se “fidel a la seva filosofia i manera de fer, i amb l’excel·lència com a bandera“, en paraules de la mateixa entitat.

Amb la celebració del dia 19 i la tercera edició dels Premis Montsant, la DO posa punt final a tot un any d’activitats i celebracions, tant per al públic professional com per al públic final, que ha portat els vins Montsant fins a les escoles on es formen els professionals del futur, passant per tastos dirigits als professionals ja en actiu o la celebració amb els fidels seguidors dels vins de la DO, gràcies a la festa organitzada el passat juliol a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa