VadeVi
Vins, música i pintura en viu, a la festa de la DO Montsant a Barcelona

La Denominació d’Origen Montsant continua aquest 2022 amb els actes de celebració del seu vintè aniversari; la darrera trobada, una gran festa organitzada per aquest primer de juliol als jardins del Palau Robert de Barcelona on unes 500 persones van participar en una trobada que va reunir més de 100 referències de 40 cellers del territori.

Amb aquesta oferta i l’opció de tastar els vins, els assistents van també van poder gaudir també de diverses expressions culturals com ara música, pintura en viu o malabars que van amenitzar el vespre.

Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, va aprofitar la trobada per agrair el suport de tots els assistents i fer patent “el sentiment d’orgull, d’agraïment i pertinença a una gran família”. Així mateix, va reafirmar-se en la voluntat de seguir millorant en el futur: “Celebrem aquest 20è aniversari amb el convenciment que s’ha fet molt i bona feina, però amb la seguretat que tenim grans reptes pel davant“.

“Assumirem aquests reptes amb la mateixa il·lusió, rigor i exigència que hem afrontat molts altres”, concloïa la presidenta de l’entitat prioratina.

Just va estar acompanyada en el seu discurs per Alba Balcells, directora general de l’INCAVI, qui va felicitar la DO per aquests 20 anys d’història i per la bona feina feta en benefici del sector del vi català.

La DO Montsant fa 20 anys

20 anys de DO Montsant

El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la creació de la Denominació d’Origen Montsant amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que la conformen avui en dia (60).

En aquests 20 anys, la DO Montsant ha vist créixer el seu patrimoni vitivinícola amb l’esforç col·lectiu de viticultors, viticultores i cellers, sempre mantenint-se fidels a la seva filosofia i manera de fer, i amb l’excel·lència com a bandera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa