La 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016 ha obert portes aquest divendres amb la tradicional tallada de cinta que que enguany ha anat a càrrec de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, de l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i del President de l’Acadèmia Tastavins, Joan Tarrada.

D’esquerra a dreat, Artur Mas, Joan Tarrada i Pere Regull. F“>oto: IS “>

“>

L’acte d’inauguració continuava amb el passeig de la comitiva pels diversos estands de la fira de vins i caves que s’han apuntat a aquesta edició que, essent la desena, s’ha programat amb algunes novetats respecte a edicions anteriors.

El celler Emendis obre una ampolla per a oferir-la als assistents. Foto: IS

“>

Juvé & Camps també està present en aquesta edició del Vijazz. Foto: IS

“>

Entre aquestes novetats, hi ha la incorporació de la gastronomia en diversos àmbits de la fira. D’una banda, a l’espai de tastos s’hi ha sumat Ametller Origen per a oferir maridatges que complementen l’oferta de vins i caves. Aquesta aula ofereix diverses sessions durant el cap de setmana protagonitzades pel reconegut xef Isma Prados i el sommelier David Escofet.

Isma Prados i David Escofet, durant la sessió de divendres. Foto: IS“>

Un dels assistents a la sala de tast d’Ametller Origen. Foto: IS

“>

D’altra banda, s’incorpora un nou espai, la Plaça Food&Jazz -al davant de les sales d’activitats dirigides de tast-, amb deu foodtrucks amb una oferta de menjar mexicà, brasiler sense gluten, coques i empanades, menjar sense al·lèrgens, gelats i granissats, cuina tradicional catalana, pasta i pizza, creps, entrepans, i pica-pica.

Els foodtrucks ofereixen el complement gastronòmic a la fira. Foto: IS

“>

Val a dir que coincidint amb el Vijazz, diversos cellers del Penedès organitzen activitats que complementen l’oferta de la fira. Mascaró, per exemple, obre les portes del seu celler per a oferir un vermut solidari; Albet i Noya, per la seva banda, oferirà una de les sortides guiades per la Ruta del Mercat del Préssec d’Ordal, en la qual s’ofereix una visita al celler i un itinerari gastronòmic per tres restaurants del poble on s’oferirà una tapa elaborada especialment per l’ocasió on els protagonistes seran els préssecs i els vins del celler.

Vins del celler Albet i Noya, al seu estand del Vijazz. Foto: IS

“>

El programa d’activitats per aquest dissabte i diumenge es poden consultar seguint aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa