VadeVi
Últim Rimaires amb concert de Songbird i cinema a la fresca
  • CA

Songbird a la Terrasseta Multicultural Rimaires del dissabte 23 d’agost Foto: VADEVI

La Terrasseta Multicultural Rimaires arriba al seu final de temporada aquest dissabte 23 d’agost amb l’organització d’un concert acústic a la Cava Guilera de Subirats, i una sessió de cinema a la fresca al cineclub de Vilafranca del Penedès.
Pel proper 13 de setembre, els Rimaires preparen una festa de cloenda d’aquesta segona temporada.
Activitats dissabte 23 d’agost:
Concert durant la posta de sol a càrrec de Songbird
Hora: a partir de les 20h.
Durada: 80 – 90 minuts.
Entrada lliure, taquilla invertida.
Songbird toca versions en acústic de grups clàssics com Creedence, U2, Johnny Cash, AC/DC, Everly Brothers, Elvis Presley, Bill Withers, Bob Dylan, Don McLean, etc. Els integrants del grup, Cecilya i Jony, són un duet de gran bagatge professional.

Cecilya ( Vilafranca del Penedès, 1992): iniciada en el món de la música des de ben petita, adquireix coneixements de llenguatge musical, cant i piano en diverses escoles. Estudia en les diferents disciplines del teatre musical (veu, cant, interpretació i dansa) a L’Escola Superior d’Art Dramàtic EÒLIA, Vocal Factory i Aules. A més, des de 2007 complementa la seva formació amb un extens treball en la tècnica vocal Voice Craft Estill a Barcelona i a Londres. Tot i la seva joventut, destaca la seva experiència com a vocalista en diversos grups i com a solista en tot tipus d’esdeveniments i festes arreu de Catalunya.

Jony ( Vilafranca del Penedès, 1964): iniciat en el món de la música als 17 anys, tocant en diversos grups locals. Cap a mitjans dels 80’ enregistra dos discs amb el grup Más Madera. Paral·lelament, comença la seva carrera en solitari realitzant acústics. Mai ha deixat de banda la seva faceta de folk singer i és un apassionat de Bob Dylan, Bruce Springsteen, Van Morrison, Big Bill Bronzy, Reverendo Gary Davis, John Lee Hoocker, John Hiatt, Steve Earle, Lucinda Williams, Emmy Lou Harris i Johnny Cash.
Cinema a la fresca de “Días de vinilo”, a càrrec del Cineclub Vilafranca
Hora: A partir de les 22h

Lloc: Cinema a la fresca a la Cava Guilera.

Entrada lliure, taquilla invertida.

Días de vinilo

Any: 2012 / Durada: 110 minuts / País: Argentina / Director: Gabriel Nesci / Gènere: Comèdia

Repartiment: Gastón Pauls, Fernán Mirás, Rafael Spregelburd, Ignacio Toselli, Emilia Attías, Inés Efron, Akemi Nakamura, Carolina Peleritti, Leonardo Sbaraglia, Maricel Álvarez.
Sinopsis: Damián, Marcelo, Luciano i Facundo són quatre amics d’uns 30 anys que estan units per la passió per la música, l’amistat i les dones. Damián és escriptor i guionista. Per recuperar a l’Ana escriu un guió de cine, però la Vera, una dona molt particular que es posa a la seva vida amb l’intenció de canviar-la, perd l’única còpia que té.
Més informació a: cineclubvila.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa