Del 25 al 27 de març la Fira Àpat s’instal·la al Recinte firal de Tarragona i ho farà ben acompanyada pels vins de la Denominació d’Origen tarragonina. L’entitat comptarà amb estand propi des del qual se serviran els seus vins i, a més a més, des del mateix estand guiarà una sèrie de microtastos que giraran al voltant de diferents temàtiques, com ara els petits cellers de la DO Tarragona o vins elaborats amb macabeu, entre altres. 

Per participar-hi, els interessats hauran d’inscriure’s al mateix estand de la DO Tarragona. Els participants, a més, entraran en el sorteig d’alguns lots de vins. Els vins de la DO Tarragona seran presents també a la Fira Àpat Experience, la jornada professional que se celebra dilluns i que va dirigida al sector de la restauració i l’hostaleria.

La DO Tarragona, present a IWINETC

L’entitat farà doblet promocional aquesta setmana, ja que poques hores abans d’instal·lar-se a la Fira també participarà en la pròxima edició d’IWINETC. El congrés internacional d’enoturisme enguany se celebra a la Costa Daurada entre els dies 23 i 24 de març, i la DO Tarragona hi serà present per presentar la seva Ruta del Vi.

Considerat com l’esdeveniment mundial líder pel que fa a l’enoturisme, entenen que aquesta és una bona oportunitat per establir sinergies amb altres operadors enoturístics del món, així com per establir connexions comercial i noves oportunitats de negoci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa