VadeVi
La DO Tarragona vol millorar la innovació als seus cellers amb una jornada tècnica
  • CA
DO Tarragona

!–akiadsense–>

La DOP Tarragona organitza dimarts 11 de febrer de 2020 a l’Hotel Class de Valls la 1a Jornada Tècnica ‘Innovació al sector Vitivinícola’. Aquest és el resultat de la voluntat de l’actual junta del Consell Regulador de la DO Tarragona de treballar també pel sector oferint informació útil que pugui aplicar-se posteriorment a la vinya i als cellers. Aquesta és una de les novetats que explicava a Vadevi, el president de la DO, Vincenç Ferré, com un dels reptes pel 2020.

La jornada estarà oberta als cellers de la DOP Tarragona, altres denominacions catalanes i professionals. Es pretén establir un contacte directe entre les empreses i entitats participants i els cellers de la DO Tarragona per tal que puguin esbrinar les possibilitats d’aplicar noves tecnologies o millores en la feina diària a la vinya o al celler. La inscripció és gratuïta, però caldrà fer-la prèviament a [email protected].

La jornada comptarà amb 6 ponències de 20 minuts i una sessió de networking posterior que serveixi per aclarir possibles dubtes. Les ponències giraran al voltant de diversos temes d’actualitat i d’interès pel sector. Aniran a càrrec de tècnics d’empreses destacades com Enartis (productes enològics), Verallia (vidre), Amorim (suro) i Afepasa (fertilització ecológica), qui s’encarregaran de fer arribar als assistents els darrers avenços del sector i de les seves empreses a través de les seves ponències tècniques.

Al mateix temps, el director tècnic de l’Incavi, Xoán Elorduy, presentarà els diversos projectes d’investigació que està portant a terme aquest organisme. Per últim i aprofitant la presència dels cellers a l’Hotel Class de Valls, es presentarà la plataforma d’Allotjaments amb DO, de la qual en forma part aquest establiment hoteler de la capital de l’Alt Camp, que té com a objectiu ajudar en el foment de l’enoturisme al nostre país de la mà dels allotjaments i de les diferents denominacions catalanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa