VadeVi
La 10a edició de Poboleda Vins arriba amb la participació de 14 cellers del municipi
  • CA
Poboleda

!--akiadsense-->

La 10ª edició de “Poboleda Vins” es portarà a terme aquest dissabte, 20 d’abril, a partir de les 10:30 h i fins a les 14:30 h al Local Social “La Closa” de Poboleda.

Els Cellers de Poboleda, que organitzen aquesta mostra amb el suport del Ajuntament i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, mantenen la fórmula de la mostra i degustació de vins i gastronomia amb un enfoc popular i familiar, de manera que hi puguin participar públics d’edats i perfils diferents.

La mostra amb 10 anys de recorregut, és fidel al model en el que els productors d’aquesta vila presenten la cita com una oportunitat per conèixer els vins i les novetats elaborades als cellers d’aquesta zona de la DOQ Priorat i poder-ne descobrir les particularitats i tipicitat.

Els cellers de Poboleda que han confirmat la seva participació a “Poboleda Vins 2019” són els següents: Celler Burgos Porta, Celler Crivellé i Valls, Genium Celler, Celler Hidalgo Albert, Celler Mas d’en Just, Celler Mas Doix, Celler Mussons Vins, Celler Tane Vins, Celler Terres de Vidalba, Celler Totó Marqués, Celler Unió, Celler Mas d’en Blei, Celler Mas la Mola, Celler Perinet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa