VadeVi
12.000 euros de vins del Priorat ajudaran a combatre la Covid-19
El projecte Vins de Viticultors de la DOQ Priorat aporta 12.000 euros a la lluita contra la Covid-19

!--akiadsense-->

El projecte Vins de Viticultors de la DOQ Priorat, projecte que aplega 83 cellers de la DOQ Priorat, ha aportat 12.000 euros per a la investigació de la COVID19 i també per a pal·liar els estralls que està provocant aquesta pandèmia mundial. Les donacions provenen de la venda de la caixa solidària de vins de viticultors, que va néixer amb l’objectiu de garantir liquiditat econòmica als cellers que participen al projecte.

Com a resultat d’aquesta campanya a hores d’ara s’ha cobert un fons solidari de 6€ per cada caixa venuda. En concret, fins a dia d’avui, els cellers de la DOQ Priorat que participen en el projecte han aportat:

3.000€ al projecte #JOEMCORONO liderat per l’equip de metges i investigadors de la Fundació contra la Sida, Irsi Caixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

3.000€ a l’Hospital Materno Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona i el seu programa Kids Corona.

3.000€ a la Fundació Vicente Ferrer que està treballant per a pal·liar els efectes econòmics que està provocant la COVID 19 a l’Índia, aportant lots de menjar a les famílies de la zona d’Anantapur.

3.000€ per a Càritas Tarragona que, durant els darrers mesos ha vist incrementada la petició d’ajuda per part de ciutadans del Camp de Tarragona que han patit els efectes de la crisi econòmica derivada per la COVID 19.

Els propers 3.000€ que es recaptin, fruit de l’adquisició de la caixa de vins dels Viticultors, es destinaran al Banc dels Aliments de Tarragona.

El projecte Vins de Viticultors de la DOQ Priorat continua obert al seu web

i ofereix la possibilitat d’adquirir vins negres, blancs i rosats que són elaborats pels viticultors i cellers de la DOQ Priorat i, alhora, permet donar continuïtat al projecte de recollida de fons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa