Activitat de poda a les vinyes de Joan Ametller, DOQ Priorat.

El proper dissabte 28 de febrer, a partir de les 10:30 del matí, el celler Joan Ametller de la Morera de Montsant organitza una activitat de poda i viticultura activa per a tots els públics. Aquesta és una de les tasques més importants de l’any per tal d’afavorir la vida dels ceps i garantir la seva salut, així com obtenir un equilibri de producció de raïm.

La jornada començarà al celler amb un esmorzar de pagès amb productes de la terra (pa amb tomàquet, embotits, formatge, fruits secs, olives…), acompanyats dels vins del celler. A continuació, a la vinya s’explicarà tot el procés de poda i amb un joc de tisores es participarà activament a la pràctiques de la poda d’hivern de les vinyes de la Morera de Montsant.

Després de podar, es farà una visita i recorregut pel celler amb un tast comentat dels vins per descobrir el seu caràcter. El preu de l’activitat amb l’esmorzar i tast de vins inclosos és de 15 euros.

Si es vol acabar d’arrodonir la jornada, hi ha la possibilitat de gaudir de les calçotades del Restaurant la Plaça d’Escaladei. Contactar amb el celler per a més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa