VadeVi
La DOQ Priorat no cobrarà les quotes als cellers durant la crisi del coronavirus
  • CA
Finca Mas de la Rosa de Família Torres

!--akiadsense-->

La DOQ Priorat, afectada com totes, per la crisi del coronavirus ha decidit no cobrar les quotes a cellers i viticultors mentre es mantinguin les mesures restrictives. Amb aquesta decisió, el Consell Regulador vol donar suport als cellers i viticultors que, a causa del confinament del COVID19, estan patint les conseqüències de l’aturada de les vendes del sector vitivinícola.

Tot i aquesta mesura, el Consell Regulador continuarà prestant els mateixos serveis als seus associats, com l’assessorament, el suport, la traçabilitat, els tasts de qualificació i els controls a la vinya i als cellers.

El president del Consell Regulador, Salus Àlvarez, ha manifestat que “la nostra voluntat és continuar treballant i oferint tot el suport als cellers i viticultors, amb els quals hem col·laborat sempre per garantir la qualitat dels nostres vins, fruit d’una producció sostenible, i també la identitat dels nostres vins, producte d’una marca, la DOQ Priorat, que aplega 540 viticultors i 112 cellers”. El president afegeix que es tracta de preservar “la garantia de l’origen dels nostres vins, que s’han consolidat durant els darrers anys i han rebut un fort impuls amb la nova classificació, “Els noms de la terra”, acompanyat d’una marca, com és la de viticultor-elaborador”.

A hores d’ara, no es pot quantificar el percentatge de vendes afectades pel COVID19, tot i que l’aturada és de gairebé totes les transaccions. Tanmateix, des de la DOQ es treballa per promoure que, una vegada es restableixi la situació de normalitat, els consumidors continuïn confiant en els vins de la DOQ Priorat, que són el producte de la història, la cultura i del treball d’unes famílies en un territori únic, el Priorat, i centrat en una marca, la DOQ Priorat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa