VadeVi
El “Tastet de Gratallops” mostrarà els vins de 20 cellers

Una nova mostra de vins es presenta en societat aquest dissabte 3 de juny a partir de les 17:00 h. Es tracta de “Tastets de Gratallops”, una fira dels vins d’aquesta vila de la DOQ Priorat que es porta a terme a la plaça de l’Església durant la tarda i fins a les 21:00 h. Des de l’organització es recomana reservar plaça al correu tastetsdegratallops@gmail.com.

El nou esdeveniment que promociona els vins de Gratallops és organitzat per l’Ajuntament d’aquesta vila en col·laboració amb el Campanari Wine Bar i El Cantó de la Botera, amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat. El tiquet de degustació, a un preu de 20 euros, inclou la copa i el tast dels vins i de diferents productes gastronòmics.

Els cellers locals que participen en aquesta mostra i que ofereixen els seus vins a degustació són els següents:

1- Clos Mogador

2- Meritxell Pallejà

3- Buil Giné

4- Gratavinum

5- Celler Devinssi

6- Costers del Ros

7- Celler Cecílio

8-Trossos del Priorat

9-Vinícola del Priorat

10-Álvaro Palacios

11-Estriacus

12-Mas Igneus

13-Celler de l’Abadia

14-Celler Ripoll Sans

15-Saó del Coster

16-Balaguer i Cabré

17-Clos i Terrasses

18-Clos Figueras

19-Clos de l’Obac

20-Bodegas, BG

“Tastets de Gratallops” ha estat batejada pels seus organitzadors com “la primera fira del vi de Gratallops”. El Consell Regulador de la DOQ Priorat col·labora amb els diferents esdeveniments que s’organitzen a les viles d’aquesta regió vitivinícola per donar a conèixer els seus vins i la cultura del vi local. El conjunt de la programació de tastos i mostres es pot consultar a través de l’Agenda d’activitats del web del Consell Regulador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa