VadeVi
Enoturisme al Priorat en família? I tant que sí!
  • CA

El celler Joan Ametller de la Morera de Montsant convoca una activitat enoturística per a tota la família. Es tracta del Laboratori del Sentits, pensada des del celler per experimentar, descobrir i gaudir del món de la vinya en família.

El Laboratori dels sentits és una jornada didàctica on grans i petits posen en funcionament tots els sentits per endinsar-se en el món del vi. Mentre els adults gaudeixen de la visita al celler i d’una amena degustació de vins, els menuts passaran un matí ben divertit i ple de sorpreses: recorreran la finca per desxifrar el misteri de la vinya, coneixeran de prop el procés d’elaboració dels vins i entraran al “laboratori dels sentits”, on posaran a prova les seves habilitats olfactives i gustatives de la mà d’una peculiar enòloga boja pel raïm.

L’activitat està convocada per dissabte, 30 de maig a les 11 del matí al Celler Joan Ametller, a la carretera de la Morera a Cornudella, km 3,2. de la Morera de Montsant (Priorat). La duradaa proximada és de 2 h, i té un preu de 15 € els adults i 5 € els nens de 6 a 12 anys. Des del celler comuniquen que fan preus especials per a grups. L’activitat inclou la visita a la vinya i al celler, el tast de vins i el material del taller.

Cal reservar prèviament trucant al 663 456 696 o enviant un email a [email protected].

Estarem encantats de compartir aquesta experiència amb tothom que s’hi vulgui acostar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa