VadeVi
Música, vi i paisatge es donen la mà al Festival Terrer del Priorat
  • CA
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries seran al Festival Terrer

!–akiadsense–>

El Festival Terrer arriba a la segona edició amb pas ferm i una programació vol consolidar el projecte com un element central de l’activitat cultural i la promoció turística de la comarca del Priorat. Terrer combina concerts de música amb tastos de vi, visites a cellers i espais patrimonials i altres activitats gastronòmiques. Un recull que ens recorda el llegat de les cultures que han habitat, habiten o transiten la comarca.

Mayte Martin, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Quartet Mèlt, Menut, Cristina Aguilera, Agartha, Josep Pedrals, El Gran Circ d’Erik Satie, Miliu Calabuch o Mû Mbana són els noms que es podran veure a escena en la segona edició del festival. Un recull de les músiques que beuen de les tradicions folklòriques, el patrimoni immaterial i la memòria col·lectiva presents al territori on interactua: el Priorat.

El Festival Terrer completa aquesta proposta trepitjant places, esglésies i cellers, on busca crear espais on assajar fusions entre la música, el paisatge, l’arquitectura i el plaer d’un bon vi.

Músiques de Terrer, cultura popular i turisme sostenible

El Festival Terrer arriba a la segona edició ampliant programació i suma enguany els suports destacats de Priorat Enoturisme, la DO Montsant i la DOQ Priorat; i manté el recolzament institucional per part del Consell Comarcal del Priorat, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i diversos ajuntaments de la comarca. En aquesta segona edició el Festival Terrer combina concerts de música amb tastos de vi, visites a cellers i altres activitats gastronòmiques al llarg dels mesos de tardor.

Trobareu tots la programació i informació sobre les activitats seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa