VadeVi
Idus de Vall Llach canvia d’imatge per destacar ‘Priorat’
  • CA
Idus de Vall llach canvia d'imatge

!--akiadsense-->

Idus de Vall llach canvia d’imatge

Idus de Vall Llach ara es diu Priorat Idus. Així és mostra a les etiquetes amb la nova imatge d’aquest vi.

Des dels seus inicis l’any 2001, Idus va representar el vi que s’elaborava amb els raïms que Vall Llach comprava a viticultors del poble de Porrera. Un vi que volia mostrar i que vol seguir-ho fent, la filosofia dels dos fundadors. el cantautor Lluís Llach i el notari Enric Costa, de revaloritzar el preu del raïm dels viticultors del poble.

Després de 18 anys, el Celler Vall Llach ha decidit fer un canvi de imatge, tot respectant els valors socials d’aquest vi i per això passarà anomenar-se PRIORAT Idus, fent més notòria la paraula Priorat.

L’antic Idus amb els anys ha arribat a ser un vi amb raïms de vinyes velles de Carinyenes i Garnatxes que provenen de diferents vinyes tant de Porrera com d’Escaladei, Torroja i Gratallops, és per això que el nom Priorat és el que consideren que més representa el que es pot trobar a dins l’ampolla.

És així que el Celler Vall Llach, segueix amb la línia que ja va començar fa uns anys, de nomenar els seus vins segons al lloc de procedència dels seus raíms, com és el cas del Porrera i del Mas de la Rosa. Una tendència que ara ha regulat la DOQ Priorat amb Els Noms de la Terra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa