VadeVi
Ja hi ha data: la 10a Nit de Vins de Torroja es farà el 30 de setembre
  • CA
La Nit de Vins s'havia de fer el 19 d'octubre, just dos dies després dels atemptats a Barcelona i Cambrils
La Nit de Vins s’havia de fer el 19 d’octubre, just dos dies després dels atemptats a Barcelona i Cambrils.

!--akiadsense-->

La 10a edició de la Nit de Vins de Torroja del Priorat tindrà lloc dissabte 30 de setembre, nova data després que se suspengués la del 19 d’agost en senyal de dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils. Serà una jornada amb el tradicional tast de vins a la piscina a partir de les 17:00 h (no es farà en horari nocturn com era habitual), portes obertes dels cellers locals, visita comentada pel poble i una vermutada popular al migdia. El tast professional ha quedat suprimit.

El programa d’activitats de la 10a Nit de Vins

A les 11:00 h del matí, s’obriran les portes de diversos cellers de la vila. Es podran visitar les instal·lacions dels cellers Aixalà i Alcait, Escoda Pallejà, Sabaté i Mur, Terroir al Limit i Va de Bòlid. A les 12:00 h s’oferirà una passejada guiada pel poble a les 12:00 h per conèixer la història i el patrimoni de Torroja del Priorat, i per cloure el matí, hi haurà una vermutada popular a la plaça de la Bassa. Una activitat, aquesta que s’organitza amb la col·laboració del Museu del Vermut de Reus i en la qual s’hi preveu que participi el seu propietari Joan Tàpias per parlar d’algunes curiositats del producte i la seva elaboració.

Al tast de les 17:00 h a la piscina s’hi podrà tastar vins dels onze cellers participants. Els locals: Aixalà i Alcait, El Solà d’Ares, Escoda Pallejà, Sabaté i Mur Viticultors, Terroir al Limit, L’Infernal, Va de bòlid i Minyó; i els convidats, que venen de fora la DOQ: AV Bodeguers, Vins de Foresta i Celler Frisach. La vetllada estarà amenitzada pel DJ Golfo de Guinea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa