VadeVi
La DOQ Priorat obrirà una Aula de Formació al juny
  • CA

El Consell Regulador de la DOQ Priorat ha ideat una eina per divulgar i donar conèixer la Denominació d’Origen Qualificada: l’Aula de Formació obrirà les portes al públic la segona quinzena de juny.

Es tracta d’una proposta que oferirà tres nivells d’activitats: la primera adreçada als amants i encuriosits pel vi (winelovers); la segona dirigida als professionals del sector del vi i la tercera per a prescriptors i divulgadors del vi. Durant els primers mesos s’oferirà al públic el primer nivell de formació.

Pel que fa al temari, es dividirà en història i territori, vinya, cellers i vins. Els assistents, a més, podran degustar els vins que representen cadascuna de les categories de producte que s’elaboren en el marc de la DOQ Priorat. En finalitzar la sessió formativa els participants podran optar a un diploma acreditatiu dels seus coneixements.

Les diverses sessions tindran lloc a la seu del Consell Regulador, un espai que ha estat adaptat per facilitar la màxima operativitat per als assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa