VadeVi
Mor Isabelle Meyer propietària del celler Clos Mogador
  • CA
Isabelle Meyer i René Barbier en una visita a Puerto Rico
Isabelle Meyer i René Barbier en una visita a Puerto Rico | Lizette Perez

!--akiadsense-->

Isabelle Meyer ha mort aquest divendres a l’edat de 68 anys. Era juntament amb el seu marit, l’enòleg René Barbier, propietària del celler Clos Mogador, un dels més prestigiosos de Catalunya i un dels grans referents internacionals de la DOQ Priorat.

Amb René Barbier va formar part de la gran revolució enològica i vitivinícola que es va viure a Gratallops als anys 80i que va capgirar l’evolució de tota la comarca. Nascuda a l’any 1952 a Nancy, a França, la vida d’Isabell Meyer ha estat vinculada a l’art i a la creació, activitats a les quals ha dedicat gran part de la seva vida. Era coreografa i ballarina i fundadora de l’escola Estudi d’Art Coreogràfic Isabelle Barbier a Tarragona.

Des de l’any 1993 es va dedicar en cos i ànima a la gerència del celler i també n’era la responsable de la imatges, el disseny, les relacions públiques i la publicitat. La seva emprempta és a les etiquetes de tots els vins del celler i els que la coneixien asseguren que era una dona discreta, elegant i de paraula amable.

Tenia tres fills, René, Christian i Anderson vinculats també al negoci familiar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa