VadeVi
Onze cellers se citen a la 6a Mostra de Vins del Lloar i les Solanes del Molar
  • CA
Imatge de la fira en una edició anterior

!--akiadsense-->

Onze cellers participen enguany a la 6a edició de la Mostra de Vins de la Vila del Lloar i Solanes del Molar, que tindrà lloc aquest dissabte 29 de juliol a partir de les 20h del vespre a la pista poliesportiva del Lloar. L’Ajuntament del Lloar organitza aquesta mostra per a posar en valor els vins elaborats en aquesta zona de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

Els cellers que fins ara han confirmat la seva participació són: Vinícola del Priorat, Clos 93, Torres Priorat, Terroir al Límit, Celler Escoda Pallejà, Portal del Priorat, Casa Gran del Siurana, Celler Los Comuns, Merum Prioratí, Celler Sabaté i Cava Artístic. El preu del tiquet de tast, amb copa inclosa, és de 6 euros, i dóna dret a cinc degustacions.

A més de la degustació de vins, els assistents trobaran parades amb productes gastronòmics i menjars elaborats per establiments de la zona, com són Lo Rebost del Lloar, Formatges del Tormo, una paradeta d’artesania i el Casal del Lloar. D’altra banda, com en edicions anteriors, hi haurà ambientació musical per amenitzar la vetllada. Des de l’organització també s’ha previst una zona d’inflables per als infants. En acabar la mostra hi haurà discomòbil fins a la matinada.

La DOQ Priorat dóna suporta les mostres i tastos populars que es porten a terme durant tot l’any a les viles d’aquesta regió vitivinícola, l’única qualificada a Catalunya i una de les dues úniques amb aquest reconeixement a l’estat espanyol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa