Pedrabona de Josep Grau viticultor

!--akiadsense-->

Josep Grau Viticultor treu al mercat el seu primer vi amb DOQ Priorat. Es diu Pedrabona i prové de la finca Lo Panso de Bellmunt del Priorat amb sòls de llicorella.

Seguint el mateix criteri amb el que s’han treballat els vins des d’aquest celler a la DO Montsant, la voluntat de Josep Grau Viticultor és reflectir la terra, el clima de l’anyada i tots els petits detalls que conformen el que es trobarà a l’ampolla de Pedrabona 2016.

Des del celler asseguren que “és un vi amb tota l’essència del Priorat, amb tota la seva finor i subtilitat”. Està elaborat amb carineyna i garnatxa negra a parts iguals. ha fermentat en dipòsits de ciments i envellit en bótes de 500 litres de roure francès i un foudre de 2000 litres durant 14 mesos.

Les vinyes tenen 25 anys i la parcel·la està dividida en terrasses estrestes sobre sòls de pissarra a una alçada de 260 metres sobre el nivell del mar.

La nota de tast que fan des de Josep Grau Viticultor és que Pedrabona 2016 té fruita negra del bosc (mora negra) molt madura i notes especiades, de regalèssia, llorer i tocs balsàmics i mentolats i que és un vi molt fresc en boca.

Nou comentari