VadeVi
Poboleda i la Vilella Baixa s’obren al vi aquest cap de setmana

Les viles de Poboleda i la Vilella Baixa, que pertanyen a la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, organitzen aquest dissabte 27 d’agost diferents activitats a l’entorn dels seus vins. Al matí i a la tarda es podran conèixer diferents cellers de Poboleda en una nova edició de la Jornada de Portes Obertes prèvia a la Festa del Vi i la Verema a l’Antiga prevista el 3 de setembre. A la Vilella Baixa, a la tarda, es viurà la primera edició de la Fira i Tast a la Nova York del Priorat.

Des de fa diverses edicions, els cellers de Poboleda organitzen una jornada de portes obertes per donar a conèixer els seus vins i els processos d’elaboració que porten a terme. Es tracta d’una activitat prèvia a la Festa del Vi i la Verema a l’Antiga, que s’escau el primer dissabte de setembre. Els cellers que el dia 27 d’agost obriran portes als visitants són: Burgos Porta, Crivillé i Valls, Hidalgo-Albert, Mas d’en Just, Mussons i Tane Vins.

A la Vilella Baixa s’organitza per primera vegada una mostra i degustació de vins locals a partir de les 21:30 h a l’Envelat. Hi participaran els elaboradors Buil Giné, Els Vil·lusionistes, Lo, Mas Alta, Sabaté i Vinícola del Priorat. El tiquet de degustació, a un preu de 10 euros, donarà opció al tast de sis vins i tres tapes. L’ambientació musical anirà a càrrec de Goko Jazz Quartet. Prèviament, entre les 16:30 i les 21:00 h al carrer Nou s’organitzarà una fira d’artesans amb productes artesans i locals.

El Consell Regulador de la DOQ Priorat dóna suport a les mostres i tastos populars que es porten a terme durant tot l’any a les viles d’aquesta regió vitivinícola, l’única qualificada a Catalunya i una de les dues úniques amb aquest reconeixement a l’estat espanyol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa