VadeVi
El Tasta Porrera s’ajorna en protesta per la “violència judicial i venjança política de l’Estat espanyol”
  • CA

El Tasta Porrera 2017 no se celebrarà aquest proper 11 de novembre com estava previst. Segons anunciaven aquest divendres els Cellers de Porrera a través del seu compte de Twitter, l’associació se suma a la protesta del municipi d’anul·lar les activitats previstes per les seves festes majors en motiu de la situació política que està vivint Catalunya.

Concretament, el comunicat de l’Ajuntament i el municipi de Porrera explica que s’ha decidit en una reunió anul·lar tots els actes de la Festa Major previstos pels dies 10, 11, 12 i 13 de novembre “com a protesta per tota la violència judicial i la venjança política de l’Estat”. I continuen: “Creiem que hem d’actuar denunciant tota aquesta agressió als nostres representants legítims, empresonats per les seves idees i per complir el mandat democràtic del poble. Són moments de lluita per garantir la llibertat. Tota la solidaritat amb els presos polítics, amb els exiliats i tots els perseguits per defensar les seves idees i a les seves famílies. I especialment, a la Meritxell, al Josep i al Josep Lluís. Molta força”, conclouen.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan Pere a novembre 05, 2017 | 10:49
    Joan Pere novembre 05, 2017 | 10:49
    Enhorabona per la vostra dignitat
  2. Icona del comentari de: Anonim a novembre 05, 2017 | 22:14
    Anonim novembre 05, 2017 | 22:14
    Part de notícia no és veritat, no s'ha acordat en cap reunió, ha sigut imposat per l'ajuntament sense tindre en compte les opinions del poble...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa