VadeVi
El Tast de Santa Bàrbara torna a Bellmunt del Priorat
  • CA
Imatge de l'edició 2016 d'aquest esdeveniment
Imatge de l’edició 2016 | DOQ Priorat

!–akiadsense–>

Bellmunt del Priorat viurà aquest cap de setmana la tradicional festivitat de Santa Bàrbara, patrona dels miners. La celebració és una oportunitat per poder tastar els vins que es produeixen a Bellmunt i també a les Solanes del Molar.

El tradicional Tast de Santa Bàrbara tindrà lloc, aquest diumenge dia 3 a partir de les 12h a la plaça del Sindicat de Bellmunt i comptarà amb la participació dels següents cellers: Solà clàssic, Sedó Barceló, Rosa Maria Bartolomé, Costers del Priorat, Casa Gran del Siurana, Mas d’en Gil i Gran Clos del Priorat.

Com a preludi al Tast es projectarà, a les 11h del matí a la Sala Euterpe de Bellmunt el documental “La vinya i la banya”, del viticultor i realitzador Raimon Coll que hi assistirà personalment. La pel·lícula ressegueix la història des de la recuperació d’una vinya vella fins a la comercialització d’aquell vi. En acabar hi haurà un col·loqui i una degustació del cava “ Terra de Marca”. La recaptació de l’entrada de la projecció es dedicarà íntegrament a La Marató de TV3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa