El Tast de Santa Bàrbara torna a Bellmunt del Priorat

Aquest diumenge també es projectarà el documental 'La vinya i la banya' i destinaran els beneficis a La Marató de TV3

Imatge de l'edició 2016 d'aquest esdeveniment

Imatge de l’edició 2016 | DOQ Priorat

Bellmunt del Priorat viurà aquest cap de setmana la tradicional festivitat de Santa Bàrbara, patrona dels miners. La celebració és una oportunitat per poder tastar els vins que es produeixen a Bellmunt i també a les Solanes del Molar.

El tradicional Tast de Santa Bàrbara tindrà lloc, aquest diumenge dia 3 a partir de les 12h a la plaça del Sindicat de Bellmunt i comptarà amb la participació dels següents cellers: Solà clàssic, Sedó Barceló, Rosa Maria Bartolomé, Costers del Priorat, Casa Gran del Siurana, Mas d’en Gil i Gran Clos del Priorat.

Com a preludi al Tast es projectarà, a les 11h del matí a la Sala Euterpe de Bellmunt el documental La vinya i la banya, del viticultor i realitzador Raimon Coll que hi assistirà personalment. La pel·lícula ressegueix la història des de la recuperació d’una vinya vella fins a la comercialització d’aquell vi. En acabar hi haurà un col·loqui i una degustació del cava “ Terra de Marca”. La recaptació de l’entrada de la projecció es dedicarà íntegrament a La Marató de TV3.

Nou comentari