Tast amb Llops

!--akiadsense-->

El Tast amb Llops reunirà dissabte dia 4 de maig, vint cellers a Gratallops dins dels actes de la Fira del Vi de Falset. Un esdeveniment que ja té en aquests moments un centenar d’entrades reservades per part de participants d’edicions anteriors.

La mostra que permetrà tastar més de 50 vins de produccions molt limitades es farà a la plaça de Dalt de Gratallops en la que ja serà la 13a edició i les referències estaran marcades per la singularitat del terroir i la filosofia de vida dels productors, fonamentada en l’ecologia, la sostenibilitat, la diferenciació i l’artesania.

Els celelrs participants seran els de Gratallops: Álvaro Palacios, Celler Cecilio, Celler de l’Abadia, Celler Devinssi, Clos Figueras, Clos i Terrasses, Clos Mogador, Fredi Torres Viticultor, Mas Martinet, Meritxell Pallejà, Ripoll Sans, Sara i René Viticultors, Igneus, Gratavinum. Com a celler convidat de la DOQ Priorat, Mas Doix de Poboleda. I com a convidat d’altres regions, Colet Winery de Clàssic Penedès, que repeteix per tercera edició i és l’únic escumós de la cita.

L’aforament està limitat a 250 persones i l’entrada costa 50 euros que permet als assistents tastar els vins, gaudir de la música en directe i d’un tast gastronòmic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa