Torna la Nit de Vins a Torroja del Priorat

Serà dissabte dia 19 d'agost i l'entrada tindrà un preu de 15 euros

Torroja del Priorat

Un any més, la població de Torroja del Priorat viurà una de les seves nits més màgiques, la “Nit de Vins“, que enguany arriba ja a la desena edició. L’acte serà el proper dissabte 19 d’agost de 2017.

Aquest acte és una activitat que sorgeix amb la voluntat de donar a conèixer la població, així com els seus excepcionals vins, gràcies a l’esforç i il·lusió dels seus cellers, juntament amb la inestimable col·laboració dels seus vilatans, l’Ajuntament de la població i el Consell Regulador DOQ PRIORAT.

La Nit de Vins té dues parts: una dedicada a persones vinculadesal món del vi amb la visita a una de les finques de la nostra població i un tast a cegues a “Cal Compte”. I l’altra, obert a tot el públic, amb activitats des del matí per a que la gent pugui gaudir del vi i el poble durant tot el dia.

Es començarem a les 11h amb portes obertes als cellers. També es farà una passejada guiada pel poble a les 12h per gaudir de Torroja del Priorat tot coneixent la seva història i peculiaritats. Per cloure el matí, hi haurà una vermutada popular a la plaça de la Bassa amb la col·laboració del Museu del Vermut de Reus. Amb la presència d’en Joan Tàpias del Museu del Vermut que explicarà algunes curiositats sobre el vermut i com s’elabora aquest producte.

A la tarda es podrà assistir a un tast popular dirigit i amb l’entrada del Tast de la Nit de Vins es podrà accedir a la piscina durant tot el dia. Finalment, per cloure la diada, hi haurà el tast de la Nit de Vins a la piscina, que com cada any, començarà a partir de les 22h i on es podran tastar els vins de tots els cellers participants. La vetllada estarà ambientada pel DJ Golfo de Guinea i comptarà amb la presència dels cellers convidats, AV Bodeguers, Vins de Foresta i Celler Frisach.

Nou comentari