Torroja del Priorat

!--akiadsense-->

Un any més, la població de Torroja del Priorat viurà una de les seves nits més màgiques, la “Nit de Vins“, que enguany arriba ja a la desena edició. L’acte serà el proper dissabte 19 d’agost de 2017.

Aquest acte és una activitat que sorgeix amb la voluntat de donar a conèixer la població, així com els seus excepcionals vins, gràcies a l’esforç i il·lusió dels seus cellers, juntament amb la inestimable col·laboració dels seus vilatans, l’Ajuntament de la població i el Consell Regulador DOQ PRIORAT.

La Nit de Vins té dues parts: una dedicada a persones vinculadesal món del vi amb la visita a una de les finques de la nostra població i un tast a cegues a “Cal Compte”. I l’altra, obert a tot el públic, amb activitats des del matí per a que la gent pugui gaudir del vi i el poble durant tot el dia.

Es començarem a les 11h amb portes obertes als cellers. També es farà una passejada guiada pel poble a les 12h per gaudir de Torroja del Priorat tot coneixent la seva història i peculiaritats. Per cloure el matí, hi haurà una vermutada popular a la plaça de la Bassa amb la col·laboració del Museu del Vermut de Reus. Amb la presència d’en Joan Tàpias del Museu del Vermut que explicarà algunes curiositats sobre el vermut i com s’elabora aquest producte.

A la tarda es podrà assistir a un tast popular dirigit i amb l’entrada del Tast de la Nit de Vins es podrà accedir a la piscina durant tot el dia. Finalment, per cloure la diada, hi haurà el tast de la Nit de Vins a la piscina, que com cada any, començarà a partir de les 22h i on es podran tastar els vins de tots els cellers participants. La vetllada estarà ambientada pel DJ Golfo de Guinea i comptarà amb la presència dels cellers convidats, AV Bodeguers, Vins de Foresta i Celler Frisach.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa