VadeVi
Tot a punt per la primera marató fotogràfica del Priorat
  • CA

Els amants de la fotografia i del paisatge del Priorat tenen cita obligada el proper cap de setmana 6 i 7 de juny a Cornudella de Montsant. Les inscripcions, tant per la Marató com per la Trobada d’Instagramers, encara estan obertes i tota la informació actualitzada del certamen (programa d’actes, horaris, categories, premis, etc) es pot consultar a la pàgina de l’esdeveniment.

La Primera Marató Fotogràfica del Priorat és un concurs de fotografia de 24 hores de durada amb el motiu del paisatge com a fil conductor. Durant el certamen hi ha haurà també una Trobada d’Instagramers, amb la col·laboració de Clikcat, i múltiples activitats paral·leles. Entre elles, destaca un tast de productes “Montsant a Taula”, gentilesa del Parc Natural de la Serra de Montsant, i una exposició fotogràfica a càrrec de Montsant Foto.

L’objectiu que persegueix l’organització d’aquest esdeveniment, el Centre d’Activitats Montsant Natura, és donar a conèixer diferents llocs de la comarca i potenciar la pràctica activa de la fotografia. D’altra banda, amb aquesta primera edició del certamen es pretén també recolzar la candidatura del paisatge agrícola del Priorat com a Patrimoni Mundial per la Unesco. És per això que es destinarà una part de la inscripció a Prioritat, entitat que impulsa aquesta candidatura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa