VadeVi
Vall Llach no fa postal de Nadal i destina els diners a la gent gran de Porrera
  • CA
La postal de Nadal 2019 de Vall Llach
La postal de Nadal 2019 de Vall Llach | M.R.F.

!--akiadsense-->

Vall Llach és un celler que va néixer per activar l’economia del poble de Porrera i per millorar la vida dels seus ciutadans i seguint aquesta filosofia enguany ha sorprès tothom amb la seva felicitació de Nadal.

Es tracta d’un cartró blanc, sense fotos, ni dibuixos, ni cap tipus d’imatge amb un text senzill en tres llengües: català, castellà i anglès:

Soprès, oi?! Aquest any a la nostra posal de Nadal no hi trobaràs ni fotos ni dibuixos. Enguany hem decidit destinar els diners que invertíem en aquesta postal a la millora de la qualitat de vida de la gent gran del poble de Porrera. Ja fa anys que des del Celler Vall Llach contribuïm ajudant a aquest col·lectiu amb diferents projectes, com els vins de les dones. Per nosaltres la gent gran representa la base de tot allò que tenim ara, l’esforç incansable per treballar la terra i el valor perl territori que ens envolta.

Els diners que es dedicaven a fer la postal enguany es destinaran als projectes amb gent gran de Porrera
Els diners que es dedicaven a fer la postal enguany es destinaran als projectes amb gent gran de Porrera | M.R.F.

!--akiadsense-->

Vall Llach té diversos projectes en marxa com el Vi de les Dones o la construcció d’un centre de dia que pretenen posar en valor la feina que els grans del poble han fet i que ha permès tenir, per exemple, moltes de les vinyes del municipi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa