VadeVi
El ‘vin blanc’ del Priorat pren els carrers d’Escaladei

Els carrers i places del nucli d’Escaladei seran l’escenari de la 9ª edició de la Festa del Vin Blanc el pròxim dissabte 28 d’octubre. Un total de 8 cellers ja han confirmat la seva presència a la mostra d’enguany i s’espera que hi puguin participar fins a una desena, entre els quals cellers convidats de fora vila.

Els cellers que ja han anunciat la seva assistència són: Cellers de Scala Dei, La Conreria de Scala Dei, Celler Pasanau, Joan Ametller, Roca dels Dotze, Cellers Tane Vins, Burgos Porta i Celler Mas d’en Just.

La Festa del Vin Blanc porta el nom del vi dolç local sense graduació que antigament s’elaborava a la zona del Priorat en dates properes a la festivitat de Tots Sants i la Castanyada.

Com cada any, aquesta mostra popular tindrà un espai reservat a la degustació de vin blanc perquè els curiosos i aficionats puguin descobrir, adquirir o assaborir una vegada més aquest vi dolç. El tiquet de tast per poder degustar tant el vin blanc com els diferents vins dels cellers participants a la trobada tindrà un preu de 10 euros, inclou la copa, una bossa per a la copa, una ampolleta de vin blanc del 2017 i 7 tastos.

Les activitats d’enguany tindran com a escenaris la plaça del Priorat d’Escaladei (tast de vins als estands dels cellers elaboradors de vi) i els carrers del poble amb parades d’artesans i productors locals. A més, hi haurà una actuació musical durant la jornada a càrrec de la cantant Anna d’Ivori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa