VadeVi
Jornades per a impulsar els cellers amb Google
  • CA

Aquest 11 de juny, de 9:30h a 13h a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès, tindrà lloc la jornada gratuïta “Impulsa el teu Celler amb Google”, una trobada que aproparà el món digital a les empreses enoturístiques. Durant la sessió, diversos professionals compartiran les noves oportunitats que ofereix el màrqueting digital amb les eines de Google a un sector tan important com el vinícola.

També s’explicaran les darreres novetats en solucions publicitàries digitals i es parlarà de casos d’èxit, així com de les diverses maneres que una empresa enoturística pot enfortir-se a nivell digital.

El programa s’estructura en quatre ponències: “L’oportunitat mòbil. Quins són els reptes que els dispositius mòbils plantegen a les empreses”, per Míriam Casan; “YouTube, la televisió del segle XXI. Un canal imprescindible per fer marca i aconseguir vendes”, per Cristina Fernández; “Campanyes digitals perfectes. Campanyes digitals ideals pel sector del vi i el cava”, per Magali Benítez i “Tu cliente digital consume tu marca, no tu vino. Trátalo como abstemio y particípalo de experiencias” pel ponent convidat Armando Liussi.

Per assistir a la jornada gratuïta, és necessari inscriure’s prèviament omplint el formulari que es troba al lloc web poliedric.com/jornada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa