VadeVi
Les millors fotografies del IV Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura
  • CA

L’Heretat Segura Viudas fa quatre edicions que organitza una jornada per a professionals i amants de la fotografia a les seves instal·lacions. Es tracta del Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura, un projecte que no només permet captar detalls i imatges úniques sinó que a més premia els millors resultats. El jurat d’aquesta IV edició ha decidit reconèixer les següents fotografies:

El Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura és per la imatge d’un abellerol volant arran de la vinya del fotògraf Ferran Grau.

Els primers premis de les categories Paisatge, Fauna i Flora han estat per Eloi Omella, Esteve Garriga i Rafa Torralbo respectivament.

Paisatge, d’Eloi Omella

Fauna, Esteve Rovira

Flora, Rafa Torralbo

Els finalistes d’aquestes mateixes categories han estat Joan Carrasco, Joan de la Malla i Oscar Buhigas.

A la categoria especial, desvetllada per sorpresa mitja hora abans de l’inici del ral·li i dedicada enguany a la pluja, el jurat a reconegut amb el primer premi a Oscar Buhigas i l’Ignasi Pellisa n’ha estat el finalista.

Pluja, Óscar Buhigas

D’altra banda, Susana Cobos s’ha endut el premi especial “Mirada” al conjunt de cinc fotografies que millor reflecteixin la mirada personal d’un autor sobre l’entorn natural de l’Heretat.

Mirada 1, de Susana Cobos

Entre les més de 15.000 fotografies realitzades el jurat ha seleccionat les 50 que millor representen l’objectiu d’aquest esdeveniment: apropar la riquesa natural i paisatgística que es pot trobar un dia qualsevol de primavera a l’Heretat Segura Viudas. Aquesta selecció està disponible al compte de flickr de la marca.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa