Les temperatures adequades per beure vins i escumosos

Quan es serveix el vi a la copa, la temperatura d'aquest augmenta mínim 2º C

Un sommelier servint una copa de vi blanc

Quina és la temperatura ideal per servir i beure un vi o un escumós? En aquestes dates de celebracions tothom s’ha fet aquesta pregunta en algun moment. Els amfitrions volen quedar bé amb els seus convidats, especialment amb sogres i cunyats primmirats. I d’aquí la importància que el vi que servim a taula estigui a la temperatura adequada per ser begut, tant si es tracta d’un vi blanc jove, un negre amb criança o un escumós amb llarga criança. Cada tipus de vi té la seva temperatura ideal de servei.

Comentaris

    Lluís 30 de Desembre de 2017 23:19
    Les temperatures de degustacio dels vins son interessants com a orientacio o per un tast professional, pero en el moment de fruir-lo personalment, la temperatura ideal considero que es aquella que ens es mes plaent i això passa pel damunt de tota norma. Es pero una opinio personal i sense ànim de polemitzar.

Nou comentari