VadeVi
«Converses a la carta», amb Ànima de Raimat
  • CA

Ànima de Raimat, l’icònic vi del celler centenari, ha posat en marxa una iniciativa inèdita, la ruta de “Converses a la carta” amb la qual vol apropar la cultura del vi als consumidors, i convidar-los a gaudir del maridatge d’una forma desenfadada, divertida i innovadora amb la millor i més diversa gastronomia de casa nostra.

Des de mitjans de maig i durant gairebé un mes, més de 70 restaurants de Catalunya oferiran uns menús a preus ajustats, a partir de 25€, amb els quals gaudir d’un moment únic i recuperar, mitjançant un original joc de taula, la forma més habitual de comunicació, la conversa.

24 espais a Barcelona, 24 a Lleida, 15 a Girona i 8 a Tarragona participen a la iniciativa oferint un menú especial fet a partir d’una revisió de la cuina tradicional que defineixi l’esperit d’aquest vi. Tots ells formen part d’aquesta ruta que reivindica l’art de les converses a taula, on poder compartir una història, una anècdota o una vivència amb un vi únic, un menjar exclusiu i sempre amb molt bona companyia.

Ànima, segons Raimat, s’adapta a les noves tendències de consum: vins més afruitats, amb personalitat i potència. Recentment el jurat del certamen internacional Mundus Vini 2015, considerat un dels concursos més rellevants en el món vitivinícola, ha reconegut amb una Medalla d’Or a l’Ànima de Raimat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa