La 20a edició del Cavatast es presenta plena de novetats. Aquest any hi ha la proposta de renovar la mostra i, d’entrada, ja s’ha anunciat el canvi d’ubicació de la Fira que es farà a la Fassina de Sant Sadurní. A més, també s’ha avançat que la cuinera Ada Parellada serà la responsable d’inaugurar aquesta 20a edició el divendres 7 de setembre a partir de les 19h de la tarda.

Nova copa

Una altra de les altres novetats serà la copa i el sistema d’adquisició. Amb la intenció de treballar per un Cavatast de més qualitat aquest any des de l’organització s’ha apostat per canviar la copa i adquirir-ne de la marca Riedel. Concretament el model Ouverture. La copa, que serà més esvelta, busca potenciar l’aroma, el cos i el gust del caves. Des de Riedel es detaca que la seva “forma concentra els aromes i la textura perfecta al paladar”.

La copa es podrà comprar per 5€ a les taquilles juntament amb els tiquets. Ara bé, com a novetat aquells qui no desitgin quedar-se- la la podran tornar a les mateixes taquilles i els hi retornaran 2€.

Més tastos i maridatges, més places

Els tastos i maridatges que oferiran els cellers participants es faran en un nou emplaçament. Fins ara es realitzaven en una carpa exterior i en aquesta edició passaran a fer-se dins del Celler de la Fassina. Amb aquest canvi, a banda de millorar-ne les condicions, també s’ha aconseguit més espai. És per això que s’han ampliat les places i s’arribarà fins a 50 participants.

El Delta de l’Ebre i les comarques de Girona seran les noves ofertes gastronòmiques del Cavatast

El Cavatast 2016 també es sumarà a l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme. Des de l’Ajuntament de Sant Sadurní, com a organitzadors de la mostra, s’ha fet una gran aposta per ampliar l’oferta gastronòmica i obrir-la, per primer cop, a altres propostes de les terres catalanes. En aquesta edició, al costat dels establiments ja consolidats del municipi, s’hi sumaran diverses propostes gastronòmiques provinents del Delta de l’Ebre i de les comarques de Girona.

Amb aquesta decisió es busca que el visitant del Cavatast tingui una oferta més àmplia de maridatges i, al mateix temps, altres regions de Catalunya es facin propi el Cavatast.

Atendre al visitant

En aquesta edició també s’ha volgut fer un pas més en l’atenció al visitant. És per això que a banda de fer una potent aposta per les xarxes socials -que ja sumen més de 6000 seguidors- també s’ha habilitat un número de Whatsapp perquè els visitants puguin adreçar tots els seus dubtes i consultes de manera àgil i fàcil. El telèfon, el 671030881, ja està operatiu i estarà en funcionament les setmanes prèvies al Cavatast i, evidentment, durant els dies de la Mostra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa