El parc de l’U d’Octubre ja està a punt per acollir aquest diumenge i dilluns 6 i 7 de juny la Fira de Vins Rebels, un nou projecte que pretén donar a conèixer i posar en valor un tipus de vins menys convencionals, “vins naturals que són boníssims i punters”, en paraules del seu impulsor Ton Rimbau. En aquesta trobada, les persones visitants tindran l’oportunitat de tastar, valorar productes d’una quarantena de cellers i, comprar-ne alguna ampolla en cas que hi estiguin interessants -en aquest sentit, l’organització habilitarà un vehicle per emmagatzemar-los en condicions i que després es faran arribar al domicili dels possibles compradors, de forma conjunta-. Sigui com sigui, hi haurà presència de cellers penedesencs, catalans, espanyols i algun d’internacional en un espai de 5.100 m2, tot seguint en tot moment les mesures sanitàries vigents, en un recinte perimetrat, amb control d’aforament i capacitat segons la normativa.

El preu d’accés al recinte, que serà de 15 euros, inclourà una copa Riedel perquè el visitant puguis tastar els vins dels diferents cellers participants. Els compradors obtindran un 20-25% de descompte sobre el preu comercial. Les entrades es poden adquirir anticipadament a través de la web www.codetickets.com.

Una proposta de Ton Rimbau, que convenç l’Ajuntament de Vilafranca

Joan Manel Montfort, tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, explicava durant l’acte de presentació de la Fira que la proposta els va arribar de Ton Rimbau, viticultor i elaborador penedesenc de vins naturals al seu Celler Porcellanic, triat per la revista francesa Omnivore Foodbook com a millor vinyater del 2020. Ton volia que aquesta fira es fes al Penedès i entenem que Vilafranca com a Capital del Vi ha donar empara a aquest tipus d’esdeveniments“.

Cartell amb els cellers participants a la Fira de Vins Rebels 2021
Cartell amb els cellers participants a la Fira de Vins Rebels 2021

Nou comentari

Comparteix