El concurs que tria els millors vermuts de l’any es desplaça aquest dissabte 5 de juny a Cambrils per convidar a gaudir i tastar aquest aperitiu a tots els cambrilencs i cambrilenques, i a tota persona que s’hi animi. Serà al Parc del Pescador entre les 11h i les 15h de la tarda, en una jornada que veurà desplegar diverses parades amb ampolles, tapades perquè no se’n sàpiga la marca, i que es podran tastar i avaluar (posar una nota segons agradi més o menys el producte) per triar quins seran els millors de Catalunya d’aquest 2021. Cambrils és el segon municipi que acull un tast popular de vermuts, després de l’estrena d’aquest sistema mixt d’avaluació a Palamós a primers de maig.

Vermuts catalans amb productes Frit Ravich

El sistema d’avaluació és molt senzill. S’escamparan les ampolles que competeixen al certamen i els interessats en formar part d’aquest jurat popular podran tastar i votar a cegues sense conèixer la marca ni l’etiqueta. El seu veredicte se sumarà al del jurat professional i a la resta de votacions populars que s’aniran celebrant al llarg de l’estiu arreu del territori. En aquest cas, recordeu la data i lloc de trobada:

  • 5 de juny d’11h a les 15 h
  • Lloc: Parc del Pescador
  • Preu: Gratuït
  • Aforament limitat

Aquesta edició del concurs de vermuts catalans és la més nombrosa de la seva història, amb gairebé 70 marques diferents presentades. La voluntat de l’organització dels Premis Vinari és acostar aquesta beguda al màxim de gent possible per tal de posar en valor la qualitat del vermuts que s’elaboren a Catalunya.

Cambrils, que bé que et senta!”

La jornada de tast dels vermuts s’emmarca dins un programa d’activitats promocionals que organitza el municipi sota el lema “Cambrils, que bé que et senta”. Inclouen propostes esportives (marxa nòrdica, rutes per camins rurals, ioga vora el mar…), culturals i de lleure (taller d’escultures de sorra, gimcanes familiars…), i enogastronòmiques amb l’objectiu de mostrar el “Sabor Autèntic” del municipi a través d’una ruta de tapes i d’aquesta jornada de tast popular dels vermuts dels Premis Vinari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa