Ha arribat el dia. Aquest dissabte té lloc a Palamós la primera jornada de votació popular dels Premis Vinari dels vermuts 2021. Així, totes les persones que s’apropin al llarg del dia per Plaça Catalunya (i fins les 17h de la tarda) podran tastar els vermuts a cegues, tal com fa un jurat d’experts, sense conèixer la marca ni la etiqueta, i votar pel seu producte preferit.

En paral·lel al concurs, també hi haurà l’opció de gaudir del producte al “Vermut-Bar”, on es podran comprar tastos i aperitius i també d’ampolles per qui vulgui seguir gaudint del producte a casa seva. La voluntat de l’organització dels Premis Vinari és acostar els vermuts al màxim de gent possible per tal de posar en valor la proximitat i la qualitat del nostres vermuts. 

Aquesta activitat s’emmarca dins una campanya de promoció del vermut que ha programat Palamós per als mesos d’abril i maig, en la qual s’hi ha programat diverses actuacions musicals, el Festival Terra de Mar i la possibilitat de gaudir de vermuts i tapes en diversos establiments del municipi. Podeu consultar tota la programació seguint aquest enllaç.

Els Premis Vinari de vermuts ha iniciat aquest any un sistema d’avaluació mixta dels productes que competeixen a concurs. Així, els prop de setanta vermuts que enguany participen a la setena edició, s’enfrontaran a un jurat professional (en una jornada prevista pel dia 10 de maig a Reus) i als paladars exigents dels consumidors, el veredicte del qual se sumarà al dels experts. La primera sessió popular s’estrena a Palamós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa