VadeVi
[imatges] Maridatge enogastronòmic, a MontRubí
  • CA

El celler MontRubí ha aprofitat els darrers vespres d’estiu i l’entorn del seu recentment estrenat espai gastronòmic per presentar la nova col·lecció de vins de parcel·la Serres Velles. Tres monovarietals elaborats amb les varietats macabeu, garnatxa negra i carinyena que prenen el nom en homenatge a l’entorn on hi ha ubicat el projecte d’aquest projecte penedesenc, amb seu al municipi de Font-Rubí.

Els tres vins de la Gamma “Serres Velles” de MontRubí | celler

En aquest sentit, al llarg de diversos caps de setmana ha servit un menú maridatge entre diverses elaboracions culinàries i els vins d’aquesta nova gamma de productes. Aquest és un recorregut enogastronòmic a través d’una selecció d’imatges de les diverses combinacions.

  1. Coca de Salmó condimentat i scamorza affumicata, maridada amb el Serres Velles Macabeu 2018 (100% macabeu).
Coca de salmó, amb Serres Velles Macabeu 2018 | R.R.

2. El mateix monovarietal de macabeu va acompanyar també la Vieira marinada i bisque de galeres.

Maridatge MontRubí amb la gamma de vins Serres Velles | R.R.

3. El Serres Velles Garnatxa 2020 (també monovarietal) es va servir acompanyant un Gall de Sant Pere, amb patata confitada i romesco.

Serres Velles Garnatxa negra | R.R.

4. El Serres Velles Carinyena 2020 es va servir acompanyant un Filet de vaca madurada, ceba caramel·litzada i reducció de carinyena.

Maridatge MontRubí amb la gamma de vins Vinyes Velles | R.R.

De postres, es va servir pastís de formatge i llima, pastís de xocolata i Tarta Tatin. Tot regat amb el seu vi dolç Advent Samsó 2010.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa