Maridatges

En el context de la 'Barcelona Wine Week', Freixenet va guiar un tast de pizzes i la seva gamma de vins tranquils | Foto: E.V.

Pizza i vi, una combinació guanyadora

Comparteix
Diversos sommeliers coincideixen que una bona tria en la combinació de productes pot garantir una experiència molt plaent
Les ostres i el cava, un bon maridatge per aquests dies de Nadal | Foto: R.R.

Cabaret Brut Nature i ostres, sublim celebració de les festes nadalenques

Comparteix
L'harmonia que formen el cava i les ostres figuren entre els més grans plaers gastronòmics
La Guia Michelin ha reunit un grup d'experts de primera categoria per a parlar de vi i gastronomia

El vi és tan important com el menjar en l’experiència gastronòmica

Comparteix
Un grup d'experts vinícoles debat a la Pedrera de Barcelona sobre el paper dels maridatges i obren vies de futur
Trobar una combinació adient de vi i gelat pot resultar en una experiència fantàstica

Gelats amb vi, una proposta estiuenca tant sorprenent com deliciosa

Comparteix
Trobar les combinacions correctes pot resultar en una experiència meravellosa
El cava és un gran company de revetlla | Foto: Castell d'Or

Cava Castell d’Or Brut Nature i la millor coca de Sant Joan tradicional

Comparteix
Ara que s'acosta la Revetlla, aquest és un d’aquells caves tot terreny, versàtil i fresc que us farà quedar bé en qualsevol taula
Carnestoltes, maridat amb gastronomia i vi | Foto: WallHere

Maridatges perfectes per assaborir les festes de Carnaval

Comparteix
Els embotits, botifarra d'ou, farcits i dolços, combinats amb determinades tipologies de vins, oferiran una experiència sensorial més completa
Bertha Cardús, un cava que fa bon maridatge amb el caviar Nacarii | cedida

El maridatge perfecte: cava Bertha Cardús i caviar Nacarii

Comparteix
L'escumós està elaborat per Caves Bertha de Subirats, amb el cupatge tradicional del cava però amb un lleuger predomini del xarel·lo
Gemma Urgell i Jordi Bertran, de Xerigots | Xerigots

Xerigots celebra el desè aniversari amb uns ‘Tastos Pell de Gallina’

Comparteix
L'empresa penedesenca ha esdevingut una de les principals afinadores de formatge del país
Vermut blanc Casa Mariol | celler

Aperitius de somni: Crema de salmó fumat i Vermut Blanc de Casa Mariol

Comparteix
El Vermut Blanc de Casa Mariol va ser el millor blanc dels Premis Vinari dels vermuts 2020
MontRubí estrena nou espai enogastronòmic | celler

[imatges] Maridatge enogastronòmic, a MontRubí

Comparteix
El celler del Penedès presenta la nova gamma "Serres Velles" amb tres monovarietals de macabeu, garnatxa negra i carinyena