Maridatges

Bertha Cardús, un cava que fa bon maridatge amb el caviar Nacarii | cedida

El maridatge perfecte: cava Bertha Cardús i caviar Nacarii

Comparteix
L'escumós està elaborat per Caves Bertha de Subirats, amb el cupatge tradicional del cava però amb un lleuger predomini del xarel·lo
:  - Mobile
Gemma Urgell i Jordi Bertran, de Xerigots | Xerigots

Xerigots celebra el desè aniversari amb uns ‘Tastos Pell de Gallina’

Comparteix
L'empresa penedesenca ha esdevingut una de les principals afinadores de formatge del país
:  - Mobile
Vermut blanc Casa Mariol | celler

Aperitius de somni: Crema de salmó fumat i Vermut Blanc de Casa Mariol

Comparteix
El Vermut Blanc de Casa Mariol va ser el millor blanc dels Premis Vinari dels vermuts 2020
:  - Mobile
MontRubí estrena nou espai enogastronòmic | celler

[imatges] Maridatge enogastronòmic, a MontRubí

Comparteix
El celler del Penedès presenta la nova gamma "Serres Velles" amb tres monovarietals de macabeu, garnatxa negra i carinyena
:  - Mobile
Detall de l'ampolla de Llopart Nectar Terrenal Corpinnat | Llopart

La parella perfecta: Préssec d’Ordal i Corpinnat Llopart Nèctar Terrenal

Comparteix
Aquest escumós semidolç o de postres està elaborat amb un 50% de xarel·lo i un 50% de parellada
:  - Mobile
Patates Frit Ravich amb vermut | Facebook F.R.

La parella perfecta: Chips Premium de Frit Ravich i Vermut Perucchi Gran Reserva

Comparteix
Creat l’any 1876 per Augustus Perucchi, aquest aperitiu s’elabora a partir de vins i misteles procedents de l’Alt Empordà, València i la Manxa
:  - Mobile
Montesquius 1918 Brut Nature Gran Reserva Rosat 2009

Aperitius de somni: musclos en escabetx sobre xip de patata, amb un escumós rosat

Comparteix
Montesquius 1918 Gran Reserva Brut Nature Rosé va ser el gran guanyador del 'Barcelona Rosé International Bubbles Awards'
:  - Mobile
Aureo 1954 Dolç Solera, de Muller | celler

La parella perfecta: coca especial de fruita i ametlla de Coques de Perafita i Aureo 1954 Dolç Solera

Comparteix
Aquest és un vi ranci dolç elaborat pel mètode de solera a partir d’una selecció de les millors botes del celler de Muller
:  - Mobile
Pla de Tudela 2018 Anna Espelt

La parella perfecta: Anxoves de Roses de Conserves Bahía i Pla de Tudela 2018

Comparteix
Un dels vins més íntims i personals de l’Anna Espelt, elaborat amb la singular picapolla blanca
:  - Mobile
Portell blanc semi dolç | Vinícola de Sarral

La parella perfecta: Fuet al Roquefort de Can Gaburra i Portell Blanc Semi Dolç

Comparteix
Elaborat bàsicament amb macabeu (90%) i una miqueta de parellada (10%), és un vi que s’obté de veremes tardanes
:  - Mobile