Maridatges
CA
ES
Actualitat
Territori
Vins
Premis Vinari
A fons
Internacional
La Veu dels Savis
Cultura
Maridatges
Maridatges
Pizza i vi, una combinació guanyadora
Eva Vicens
Diversos sommeliers coincideixen que una bona tria en la combinació de productes pot garantir una experiència molt plaent
Cabaret Brut Nature i ostres, sublim celebració de les festes nadalenques
Ramon Roset
L'harmonia que formen el cava i les ostres figuren entre els més grans plaers gastronòmics
El vi és tan important com el menjar en l’experiència gastronòmica
Aleix Salvans
Un grup d'experts vinícoles debat a la Pedrera de Barcelona sobre el paper dels maridatges i obren vies de futur
Gelats amb vi, una proposta estiuenca tant sorprenent com deliciosa
Aleix Salvans
Trobar les combinacions correctes pot resultar en una experiència meravellosa
Cava Castell d’Or Brut Nature i la millor coca de Sant Joan tradicional
Ramon Roset
Ara que s'acosta la Revetlla, aquest és un d’aquells caves tot terreny, versàtil i fresc que us farà quedar bé en qualsevol taula
Maridatges perfectes per assaborir les festes de Carnaval
Eva Vicens
Els embotits, botifarra d'ou, farcits i dolços, combinats amb determinades tipologies de vins, oferiran una experiència sensorial més completa
El maridatge perfecte: cava Bertha Cardús i caviar Nacarii
Ramon Roset
L'escumós està elaborat per Caves Bertha de Subirats, amb el cupatge tradicional del cava però amb un lleuger predomini del xarel·lo
Xerigots celebra el desè aniversari amb uns ‘Tastos Pell de Gallina’
Aleix Salvans
L'empresa penedesenca ha esdevingut una de les principals afinadores de formatge del país
Aperitius de somni: Crema de salmó fumat i Vermut Blanc de Casa Mariol
Ramon Roset
El Vermut Blanc de Casa Mariol va ser el millor blanc dels Premis Vinari dels vermuts 2020
[imatges] Maridatge enogastronòmic, a MontRubí
R.R. | E.V.
El celler del Penedès presenta la nova gamma "Serres Velles" amb tres monovarietals de macabeu, garnatxa negra i carinyena
Veure més