Maridatges
Actualitat
Territori
Vins
Reportatges
Cultura
Enoturisme
Premis Vinari
Barcelona Rosé
Maridatges
Maridatges perfectes per assaborir les festes de Carnaval
Eva Vicens
Els embotits, botifarra d'ou, farcits i dolços, combinats amb determinades tipologies de vins, oferiran una experiència sensorial més completa
Eva Vicens
El maridatge perfecte: cava Bertha Cardús i caviar Nacarii
Ramon Roset
L'escumós està elaborat per Caves Bertha de Subirats, amb el cupatge tradicional del cava però amb un lleuger predomini del xarel·lo
Ramon Roset
Xerigots celebra el desè aniversari amb uns ‘Tastos Pell de Gallina’
Aleix Salvans
L'empresa penedesenca ha esdevingut una de les principals afinadores de formatge del país
Aleix Salvans
Aperitius de somni: Crema de salmó fumat i Vermut Blanc de Casa Mariol
Ramon Roset
El Vermut Blanc de Casa Mariol va ser el millor blanc dels Premis Vinari dels vermuts 2020
Ramon Roset
[imatges] Maridatge enogastronòmic, a MontRubí
R.R. | E.V.
El celler del Penedès presenta la nova gamma "Serres Velles" amb tres monovarietals de macabeu, garnatxa negra i carinyena
R.R. | E.V.
La parella perfecta: Préssec d’Ordal i Corpinnat Llopart Nèctar Terrenal
Ramon Roset
Aquest escumós semidolç o de postres està elaborat amb un 50% de xarel·lo i un 50% de parellada
Ramon Roset
La parella perfecta: Chips Premium de Frit Ravich i Vermut Perucchi Gran Reserva
Ramon Roset
Creat l’any 1876 per Augustus Perucchi, aquest aperitiu s’elabora a partir de vins i misteles procedents de l’Alt Empordà, València i la Manxa
Ramon Roset
Aperitius de somni: musclos en escabetx sobre xip de patata, amb un escumós rosat
Ramon Roset
Montesquius 1918 Gran Reserva Brut Nature Rosé va ser el gran guanyador del 'Barcelona Rosé International Bubbles Awards'
Ramon Roset
La parella perfecta: coca especial de fruita i ametlla de Coques de Perafita i Aureo 1954 Dolç Solera
Ramon Roset
Aquest és un vi ranci dolç elaborat pel mètode de solera a partir d’una selecció de les millors botes del celler de Muller
Ramon Roset
La parella perfecta: Anxoves de Roses de Conserves Bahía i Pla de Tudela 2018
Ramon Roset
Un dels vins més íntims i personals de l’Anna Espelt, elaborat amb la singular picapolla blanca
Ramon Roset
Veure més