El Vadevi farà aviat tretze anys que va nàixer amb aquella idea de posar en valor el vi català i donar-li tot el protagonisme que mereix en un país on no hi manca ni història ni consolidada tradició vitivinícola. El fet és que durant aquests dotze anys, ha estat testimoni dels canvis que s’han anat gestant, no de manera miraculosa, sinó per la suma de molts motius, entre els quals, que la qualitat s’ha aliat amb estratègies i el creixent interès d’un consumidor per conèixer i donar una oportunitat al producte local.

Vadevi ha tingut la sort de poder acompanyar i fer d’altaveu d’aquests canvis, a través de formats de text, fotografia o vídeo, incorporant nous actors com les xarxes socials; i tot plegat, gràcies a la vostra complicitat i al fet que ens seguiu fent confiança.

Seguirem endavant amb la mirada posada en consolidar petits nous reptes, com la celebració del desè aniversari d’uns premis, els Vinari, que continuaran reconeixent l’extraordinària feina d’un sector en alça. Que s’ho creu. Que en fa bandera. I natres, tanquem l’any amb l’alegria d’haver assolit un rècord d’audiència aquest mes de desembre que ens anima a seguir al vostre costat. Lo dit. Gràcies per la confiança. I feliç 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa