Després de molts mesos sotmesos a un ostracisme que ens impedia tota mena de socialització més enllà de fer-ho virtualment, sembla que una certa “nova” normalitat va tornant a instal·lar-se en la societat en general i en el món del vi i de la gastronomia en particular. De seguida que les administracions ho han permès s’ha desfermat una fal·lera per recuperar tots aquells actes i esdeveniments que s’havien cancel·lat o posposat. Les ganes i la il·lusió han passat per sobre de la planificació i això ha provocat que el nombre de convocatòries consecutives i simultànies hagi fet anar de bòlit als convocants, als convocats i als convidats a tota mena d’actes. 

Però benvingut sigui tot aquest enrenou. Teníem ganes de retrobar-nos, cara a cara, amb la copa a la mà i poder tornar a reviure aquell ambient que es genera entre els que fan el vi i els que se’l beuen. Si la Barcelona Wine Week celebrada al febrer del 2020 va ser el darrer gran acte vinícola abans de la pandèmia, podem dir que el Gastronòmic Forum ha estat el primer gran acte vinícola, no de la post pandèmia, perquè malauradament la Covid19, ara amb la variant Delta Plus, encara va fent de les seves, però si d’una “nova” normalitat on malgrat encara haguem de prendre certes mesures de seguretat, podem gaudir de la presencialitat. 

Encarem el final d’any i amb ell la campanya de Nadal amb més ganes que mai de retrobar-nos, de reunir-nos, de visitar i ser visitats. Els cellers bullen d’activitat, nova anyada, nous productes, presentacions i celebracions ajornades que s’ajunten amb les presentacions i celebracions actuals, jornades professionals per tot arreu, inauguracions…, tot plegat configurant agendes impossibles… Però ja us ben asseguro que prefereixo tenir l’agenda plena a rebentar que no buida.

Esperem que la variant Delta Plus, no ens faci tornar enrere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa