VadeVi
Es tasten a Madrid els vermuts dels Premis Vinari 2015
  • CA

El pròxim dimecres 10 de juny, la Unión Española de Catadores (UEC) acull el seminari i tast professional dels Premis Vinari dels vermuts catalans 2015 dirigit per Ester Bachs, la directora de la primera edició del concurs. El seminari porta per nom “Vermú o Vermouth: mucho más que un aperitivo” i tindrà lloc a la seu de la UEC de Madrid, al carrer Lope de Vega 27.

Després del ressò dels Premis Vinari dels vermuts catalans, la direcció de la UEC es va interessar pels resultats i la qualitat dels vermuts premiats i es va posar en contacte amb l’organització dels Premis per organitzar un tast professional per als seus associats. En una jornada de dues hores, Ester Bachs explicarà els orígens del vermut, sent Reus la primera referència a l’Estat i amb una reconeguda qualitat de prestigi mundial, i les elaboracions i qualitats en una sessió de tast professional pels més de 600 associats dels diferents vermuts premiats en el concurs. Es tastaran els vermuts d’Yzaguirre, Miró, Dos Déus, Myrrha, Olave, Cori, Chappó i de la cooperativa de Falset, per primera vegada entre els sommeliers, enòlegs i altres professionals de l’Estat.

Entre els objectius dels Premis Vinari dels vermuts catalans es pretén divulgar les característiques i qualitats dels productes de proximitat i enriquir el coneixement cultural.

Sobre la UEC

La UEC és l’entitat organitzadora dels Premios Baco dels vins, referència a l’Estat, i està composta per un prestigiós grup d’experts en anàlisi sensorial del món del vi i també d’altres productes com l’oli, els formatges, cafè, entre altres aliments susceptibles de valoració organolèptica. Amb el seu programa d’activitats formatives, divulga les pràctiques de tast i l’anàlisi sensorial pels seus membres i també el públic en general.

Més informació a la web de la UEC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa