VadeVi
Catifa vermella pels guanyadors dels Vinari, que enguany fan Gala al teatre
  • CA

Dilluns 12 de setembre va tenir lloc el darrer i definitiu tast dels fins finalistes dels Premis Vinari 2022, i amb els guanyadors a punt de ser anunciats, comencen els preparatius d’una nova gala de lliurament dels guardons. Enguany, que el concurs celebra el desè aniversari, la festa ve carregada de novetats, començant per la ubicació de la Gala que es trasllada al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès.

Platea del Teatre Casal de Vilafranca del Penedès

Aquestes instal·lacions centenàries ubicades a la Rambla principal del municipi penedesenc seran la seu el proper divendres 7 d’octubre de l’acte que premiarà les diverses categories del concurs, així com els premis especials de l’any. Tot plegat, en un acte que presentarà un duet d’excepció, la periodista Natza Farré i l’humorista Judit Martin, i en el qual s’hi esperen grans sorpreses i bones dosis d’entreteniment.

Els Premis Vinari, pel C33
Els Premis Vinari s’han emès en directe pel Canal 33 en les darreres edicions

En directe per Televisió de Catalunya

L’acte de lliurament dels Premis Vinari 2022 es podrà seguir un any més en directe per Televisió de Catalunya. D’aquesta manera, totes les cases que vulguin seguir el lliurament i conèixer quins són els millors vins de catalans de l’any, podran fer-ho a través del Canal 33 a partir de quarts de deu de la nit.

El concurs va néixer l’any 2013 amb l’objectiu de prescriure i prestigiar la producció de vi català a Catalunya i a mercats estrangers. Son per tant deu edicions durant les quals el projecte ha contribuït a fer d’altaveu del sector, alhora que ha demostrat poder apropar el producte al consumidor local. Fins i tot s’ha donat el cas que el celler que s’enduu un Vinari ha pogut vendre tota la producció del vi guanyador fins i tot en qüestió d’hores.

Els Premis Vinari tenen l’objectiu de continuar consolidant-se i acompanyar tot el camí que es pugui fer fins i tot a l’hora d’incrementar el consum de vi català a casa nostra, que de fet, ja ha crescut al voltant d’uns 15 punts en els darrers deu anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa