VadeVi
El concurs popular de vermuts se’n va al mercat de Sant Pere de Terrassa

El Mercat de Sant Pere de Terrassa se suma a la cursa que tria els millors vermuts catalans de l’any. Aquest dissabte 28 de maig, totes les persones que vulguin participar d’aquesta experiència, podran tastar i posar nota als vermuts que més els agradin d’entre tots els que enguany competeixen a la vuitena edició del concurs dels Premis Vinari.

Cartell del concurs popular al Mercat de Sant Pere de Terrassa

Funcionament de la jornada

El concurs popular restarà obert dins del Mercat -en dues parades ben identificades-, entre les 11.30 del matí fins a les 2 del migdia. I per participar serà ben senzill: Només caldrà triar una categoria de vermuts -blancs, vermells o rojos, reserva i innovadors-, i tastar-ne tres. Es farà sense conèixer la marca o la procedència del producte. Per participar-hi no cal inscripció prèvia i és gratuït.

Després d’aquesta experiència de tast que se’n diu a cegues, podran triar quin de tots és el seu preferit; i la seva votació, se sumarà a l’obtinguda en un tast professional (celebrat el passat 16 de maig a Reus) i en altres concursos populars, alguns dels quals ja s’han celebrat, com el de Palamós (8 de maig) o Cambrils (22 de maig); el proper i últim previst tindrà lloc també a Terrassa, però en aquest cas, al Mercat de la Independència el proper 11 de juny.

El concurs de vermuts celebra enguany la vuitena edició

Els vermuts guanyadors de l’edició es donaran a conèixer el dia 1 de juliol d’aquest 2022 en una gala que tindrà lloc a la ciutat de Reus. Les categories en què competeixen els productes: tradicionals blancs, tradicionals rojos o negres, tradicionals reserva, i altres estils de vermuts, que inclouen els daurats, taronges, rosats, secs i extra-dry blancs o negres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa