VadeVi
Dia de celebració pels vins joves catalans des del Celler de Rubí

Un altre dia especial per als vins catalans. Aquest vespre, a partir de quarts de vuit del vespre, es donaran a conèixer els vins de les categories joves dels Premis Vinari que han obtingut una medalla durant aquesta onzena edició del concurs. Serà en un acte de petit format que se celebrarà des del Celler de Rubí, l’antiga cooperativa modernista del municipi vallenc.

En la trobada d’avui es coneixeran quins han estat els vins que més han convençut al jurat a partir dels tastos a cegues celebrats fa tot just un parell de setmanes a Vilafranca del Penedès. I malgrat que la gran festa dels Vinari es manté a l’octubre, amb una gala que com sempre reunirà el sector vitivinícola al Penedès, es decideix des de l’organització avançar els resultats dels joves, els de l’any, perquè tenen en els mesos d’estiu els seus moments òptims de consum.

Els vins joves són vins frescos, afruitats i llaminers. Són vins de colors vius, granes, violacis. Són vins pensats per gaudir-los de seguida. Per això, ara, que estem pocs dies abans de donar la benvinguda a l’estiu, creiem que els joves han de brillar i guanyar visibilitat.

Sigui com sigui, en aquesta petita festa d’avui a Rubí es coneixeran les medalles de plata, or i gran or, atorgades en funció de la puntuació rebuda, de tres categories de vins tranquils, blancs, rosats i negres joves; i dos de vins escumosos, corresponents als blancs i rosats més joves.

Tast final dels vins joves dels Premis Vinari 2023, a Rubí | Foto: Jordi Play

Seguiment en directe des del Vadevi i xarxes socials

L’anunci dels vins guanyadors d’aquestes categories dels Premis Vinari es farà des del Celler de Rubí, com dèiem, però s’acompanyarà d’una cobertura a través del Vadevi, que en farà un minut a minut a través de la seva web i del Twitter, i també tindrà altaveu des de les xarxes socials de la capçalera -sumat Twitter, es faran posts a Facebook, Telegram i Instagram-, des d’on s’aniran retransmetent i compartint els resultats a mesura que es vagin donant a conèixer.

Més notícies
Tast final dels vins joves dels Premis Vinari 2023, a Rubí | Foto: Jordi Play

FOTOGALERIA | Tast final dels vins joves dels Premis Vinari 2023

Dilluns 12 de juny, a l'antic celler cooperatiu de Rubí
Membres del jurat del tast final dels joves a Rubí | Foto: Jordi Play

Els joves dels Premis Vinari, pendents del veredicte final

Aquest dilluns 12 de juny ha tingut lloc a l'antic celler cooperatiu de Rubí el tast final que determinarà els podis d'aquestes categories
Primer dia de tastos dels Premis Vinari 2023 | Foto: Jordi Play

Els vins dels Premis Vinari superen amb nota els primers exàmens de l’any

Aquesta setmana s'han tastat i puntuat totes les referències presentades a concurs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa