VadeVi
Els Premis Vinari a les millors ofertes enoturístiques ja s’han decidit
  • CA

Aquesta setmana s’ha reunit el jurat per avaluar les propostes que competeixen en les diverses categories d’enoturisme dels Premis Vinari de vins 2021. Recordem que enguany, coincidint amb la novena edició del concurs, s’ha ampliat el nombre de reconeixements al turisme del vi i premiarà les següents modalitats:

  • Allotjament: hotels, hostals, cases rurals… pertanyents a cellers.
  • Restauració i experiència de maridatges: cellers que comptin amb restaurant propi o realitzin experiències de maridatges i càtering al propi celler.
  • Visites enoturística i experiència de tast de vins, que premiarà les activitats de guia enoturística als cellers i vinyes amb una oferta permanent durant tot l’any.
  • Millor activitat enoturística de l’any, en els àmbits mediambiental, d’esport o benestar, cultural i social, musical o de luxe, en referència a les activitats puntuals organitzades als cellers o vinyes durant el 2020.

El jurat que va fer l’avaluació dels diversos projectes l’ha configurat Ester Garcia, directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya; Lluís Tolosa, sociòleg especialitzat en enoturisme; Begoña Fernández, CEO i fundadora de l’agència de Viatges GoandBe Creative Holidays i consultora turística; Carlos Àguila, comunicador i fundador de Guardian of Wine; i Ester Bachs i Zaida Torregrosa, en representació dels Premis Vinari.

Aquests reconeixements a l’enoturisme es donaran a conèixer durant la Gala edició d’estiu dels Premis Vinari prevista pel dia 9 de juliol a Vilafranca del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa