Els Premis Vinari d’Enoturisme premiaran diverses categories vinculades amb el turisme del vi a Catalunya. Les detallem tot seguit perquè pugueu valorar on podria encaixaria i competiria millor la vostra proposta.

Podeu iniciar la vostra inscripció seguint aquest enllaç.

1. En l’apartat d‘Allotjaments i Restauració es reconeixeran els establiments que ofereixen una experiència integral de qualitat als seus visitants, estretament lligada al vi i a l’enoturisme, amb estada temàtica i que demostrin una significativa participació en el turisme vitivinícola.

També podran optar a aquest premi els cellers que incloguin en les seves instal·lacions un restaurant que guiï experiències amb vins, menjars de qualitat i utilitzi productes locals o regionals. Es reconeixerà, en aquest cas:

  • El Millor Allotjament Enoturístic
  • La Millor Experiència Enogastronòmica (restaurant, bar de vins o càtering)

2. En la categoria de Cellers, es reconeixeran projectes que organitzen a les seves instal·lacions activitats i experiències enoturístiques, educatives o de recreació, innovadores, diferents i singulars per als visitants (individuals o en grup), que fomentin la cultura del vi i afavoreixin la comercialització del vi català. En aquest cas, es donarà el premi a:

  • Premi Vinari a la Millor Visita Enoturística i experiència de tast de vins realitzada el 2021

3. En l’apartat d’Experiències i Innovació s’hi reconeixeran aquelles activitats i experiències enoturístiques portades a terme per empreses que ofereixen viatges combinats i vinculats, empreses de transports i entitats d’àmbit privat -que no siguin productors de vi- i que es dediquen a proporcionar un servei significatiu dins la indústria del turisme vitivinícola i ofereixin experiències innovadores en l’àmbit de l’enoturisme, o que facin ofertes de paquets o estades turístiques en les quals l’eix principal sigui l’enoturisme.

Inclou el reconeixement a entitats que treballen en el desenvolupament de l’enoturisme al seu territori o que realitzen accions de màrqueting i promoció en aquest àmbit. Es premiarà, per tant:

  • La millor Activitat Cultural i Social
  • La millor Activitat d’Esport
  • La millor Activitat Mediambiental
  • La millor Activitat Innovadora
  • La millor Activitat Solidària
  • La millor Iniciativa Emprenedora

Els Premis Vinari d’Enoturisme atorgaran en cadascuna de les categories un guardó i un diploma acreditatiu del premi obtingut segons apreciació del jurat, però en cas que es consideri oportú, es podran declarar deserts alguna de les categories. Tanmateix si el jurat ho considerés oportú, es podrien declarar dos guanyadors ex aequo d’algun o alguns dels guardons. Tots els resultats es comunicaran als elaboradors i al públic general en una Gala de lliurament de premis prevista per finals de maig en un lloc pendent de confirmar.

Podeu iniciar la vostra inscripció seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix